Álságos

3 órája

Lehullott a lepel Magyar Péterről (videó)

Menczer Tamás a közösségi oldalára feltöltött videójában rántotta le a leplet a Tisza Párt elnökéről. A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója így fogalmazott az újbaloldali politikusról: „Magyar Péter egy hazug ember, és egy botrányhős!”

MW

Menczer Tamás lerántotta a leplet a Tisza Párt elnökéről

Forrás: MTI

Fotó: Hegedüs Róbert

„Szerintem fontos, hogy ha valaki az ország vezetésére jelentkezik be, akkor az emberek legyenek azzal tisztában, hogy milyen emberről van szó. Itt egy notórius, beteges hazudozóról van szó, aki bármit elmond, bármit bemond, bármilyen szerepet eljátszik” – mutatott rá Menczer Tamás, majd felsorolta a Tisza Párt elnökének hazugságait. „Azt mondta, hogy nem fog politizálni, másnap politizált. Azt mondta, hogy nem megy az Európai Parlamentbe, aztán ment az EP-be. Azt mondta, hogy ő szereti a családját, meg szereti a barátnőjét, később kiderült, hogy az összes nő, aki körülötte van, rettegett” – részletezte a kommunikációs igazgató.

Menczer kitért a Tisza Párt elnökének vádaskodására, amellyel az árvízi védelemben szolgálatot teljesítő katonákat illette, és arra a túlárazott szerződésekre is, amelyeket egyetlen nap alatt teljesített.

Nem kell mentelmi jog, most meg amögé bújik. Ebben is hazudott. Tehát mindenben hazudik, és ez fontos, hogy az emberek lássák, hogy ez egy notórius, beteges hazudozó

– zárta szavait az igazgató.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában