Kosárlabda

1 órája

Sopron–Győr párharc a nőknél, tévés meccsen a Sopron KC – videók

Szombaton a férfi és a női kosárlabda NB I is folytatódik.

Kisalföld.hu

A Sopron KC férfigárdája, mely a nyitófordulóban hosszabbítás után verte a DEAC-ot, szombaton 17.45 órakor a NKA Universitas Pécs otthonában lép pályára. A találkozót az M4 Sport+ közvetíti élőbe. A baranyaiak szintén sikerrel vették az első meccsüket az idei pontvadászatban, ráadásul az előző szezonban nagyon jól szerepeltek, és még bővült is a keretük, így nehéz találkozóra számítanak a soproniak.

A női élvonalban a Sopron Basket és a SERCO UNI Győr is újonc csapathoz látogat szombaton este 6-kor.

A legutóbbi két bajnokságban ezüstérmes győriek ellenfele a Darazsak Sportakadémia lesz a soproni Novomatic-arénában. Az esélyes egyértelműen a vendégcsapat lesz, mely az eddigi két meccsét egyaránt megnyerte, viszont legutóbb hazai pályán a TFSE-MTK ellen ráadásra volt szükség a két pont megszerzéséhez, előtte viszont nagy fölénnyel nyertek a BEAC otthonában.

A Darazsak eddigi két meccsüket simán elveszítették, először a „nagytestvér” a Sopron Basket, majd  Szekszárd múlta felül őket, de a fiatal csapat edzője, Szrdjan Radulovics szerint fejlődött az első meccshez képest csapata. Ennek ellenére meglepetés lenne a szoros végeredmény.

A Sopron Basket a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia vendége lesz Székesfehérváron. Gáspár Dávid tanítványai a már említett Darazsak elleni fölényes diadal után a BKG-t is könnyedén elintézték, míg mostani ellenfelük otthonában a Vasastól, idegenben az NKA Universitas Pécstől szenvedett vállalható vereséget. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában