Nagycsoport

2 órája

Kutyás bemutatót tartottak az ovisoknak a győri rendőrök

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságra látogattak a Győri Bartók Óvoda - Attila Úti nagycsoportosai.

Kisalföld.hu

Forrás: police.hu

Az Ovi-Zsaru program keretében a bűn-és balesetmegelőzési szakembereink az idei tanévben is vármegyénk több óvodájában tartanak foglalkozásokat a legkisebbeknek. A győri Attila úti Óvoda tavaly csatlakozott a programsorozathoz, amelynek ovisai és pedagógusaik szeptemberben a kéthetes „Akik segítenek nekünk” projektet valósították meg. A cél, hogy a kisgyermekek is szükség esetén tudjanak és merjenek segítséget kérni a rendőröktől, mentőktől vagy a tűzoltóktól - írta a rendőrség.

Bogdán Mónika rendőr főhadnagy, bűnmegelőzési szakember is csatlakozott a kéthetes akcióhoz, és az Ovi-Zsaru program nyitóeseményeként, 2024. október 1-én a főkapitányságon látta vendégül a Tulipán csoportot. Tremmel Nándor rendőr főtörzszászlós és Fazekas György rendőr őrnagy rendőrkutyáikkal, Spurival és Élessel interaktív bemutatót tartottak nekik. A vendégség végén pedig az állattartással kapcsolatos jó tanáccsal látták el a kisgyermekeket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában