Női kézilabda

22 órája

Árvízi védekezés: a Győri Audi ETO KC is homokzsákokat pakolt - fotók

A Győri Audi ETO KC alkalmazottai és stábtagjai is részt vettek az árvízi védekezésben: Bácsán töltötték és pakolták a homokzsákokat.

Kisalföld.hu

Fotó: Nagy Gábor

Több országot, köztük hazánkat sem kíméli a Boris-ciklon, valamint az általa okozott nagymértékű áradás, amely megközelíti a 2013-as nagy árvíz szintjét. A védekezés napok óta tart a térségben, a Győri Audi ETO KC alkalmazottai és stábtagjai pedig kötelességüknek érezték, hogy visszaadjanak valamit a helyi közösségnek, és kivegyék részüket az árvízvédelmi munkálatokból. A zöld-fehér-család tagjai – egyeztetve Németh Józseffel, az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság vezetőjével – szerdán délután Győrben, a Bácsán kialakított homokdepóban teljesítettek szolgálatot, és töltötték, valamint pakolták a homokzsákokat – írta honlapján a klub.

Az önkéntes munkában az első csapat vezetőedzője, Per Johansson is örömmel segédkezett.

Ez is megmutatja, hogy az embereknek a nehéz időkben össze kell fogniuk a városért. Nekem, aki kivételes munkát végzek, nem volt kérdés, hogy itt kell lennem és tennem a közösségért, hiszen ezáltal olyan embereken segíthetek, akik máskülönben nagyon nehéz helyzetbe és veszélybe kerülhetnének. Nagyszerű érzés itt lenni, és együtt dolgozni a többi önkéntessel

 – fogalmazott a svéd szakember.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában