Női kézilabda

2024.08.23. 16:52

Ifjúsági vb – A bronzért játszhatnak a győriekkel felálló magyarok

A spanyol együttes végig vezetve, 19–16-ra nyerte meg az elődöntőt, így a magyar női ifjúsági válogatott bronzéremért játszhat vasárnap Franciaország ellen a kínai Csucsouban, az U18-as világbajnokságon.

Kisalföld.hu

Nem kaptak ugyan sok gólt a magyarok, viszont ennél is kevesebbet lőttek, így nem jutottak döntőbe.

Fotó: Sasa Pahic Szabo / kolektiff

A spanyolok elég hamar elléptek Bohus Beáta tanítványaitól, és a 3–4 gólos előnyt végig megőrizve kellő távolságban tartotta a magyarokat, akik a hispánok védekezésével szinte semmit nem tudtak kezdeni.

A második félidőt ugyan két gyors góllal kezdték a magyar fiatalok, de igazán veszélyeztetni nem tudta az ellenfél vezetését. Mikor közelebb tudott volna kerülni a válogatott, mindig tudott újítani a rivális.

A magyar csapatban az Audi-ETO akadémistái közül Keceli-Mészáros, Rédecsi, Varga D. és Vári sem tudott eredményes lenni.

A másik elődöntőben: Dánia–Franciaország 21–20 (7–11)

Vasárnap a bronzmérkőzés magyar idő szerint 9.30 órakor kezdődik a franciák ellen. A döntő 12 órakor lesz. A torna valamennyi mérkőzését közvetíti a Sport TV.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában