Labdarúgó Keglovich-kupa

2024.09.11. 19:41

Fordulatos mérkőzésen nyert Csornán a DAC

Szerdán rendezték a Keglovich László Vármegyei Kupa 4. fordulóját.

Fordulatos mérkőzést játszott egymással a vármegyei I. osztályú Csorna és a DAC. A vendég nádorvárosiak szereztek vezetést az első játékrész hajrájában, ám még ugyanebben a félidőben egyenlített a Csorna. Szünet után nem sokkal már a hazaiak jutottak előnyhöz, ám ezután a győriek három gólt is lőttek, amire csak egy találat volt a válasz, így a DAC jutott a nyolc közé.
A Koroncó magabiztosan lépett tovább, a Mezőörs egy találattal nyert Vitnyéden. A meccset kettős emberhátrányban fejező Abdát egy góllal győzte le a Hegykő. Ásványrárón fordulatos összecsapáson egy szabadrúgásból született találattal  győzött a Ménfőcsanak. A megyei II. osztályú csapatok csatájából  a Soproni FAC illetve a Bőny jött ki győztesen.
Mivel a tétiek nem álltak ki a Kapuvár játék nélkül jutott a következő körbe.
 

Eredmények: Abda-VVFK Bau–Hegykő 1–2, SFAC 1900–Győrasszonyfa 4–3, Csorna–DAC Nádorváros 3–4, Répcementi–Bőny 1–3, Vitnyéd–Mezőörs 0–1, Ásványráró–Lavill-Ménfőcsanak 2–3, Koroncó–Győrújbarát 4–0, Tét–Intertech-Kapuvár 0–3 (játék nélkül). 


A következő, 5. fordulót és a további párharcokat jövőre rendezik.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában