Labdarúgás

2024.08.24. 10:06

Brazil védőt igazolt az ETO Tallinnból

Az FCI Levadia középső védője egy magyar élvonalbeli klubhoz igazolt - tudatja a jelenlegi észt bajnokságot toronymagasan vezető Levadia Tallinn hivatalos honlapján. Ezek szerint a brazil Heitor dos Santos az ETO labdarúgója lesz.

Kisalföld.hu

Fotó: Katariina Peetson, jalgpall.ee

"Az FCI Levadia örömmel jelenti be, hogy a klubhoz 2023. január 10-én csatlakozott Heitor játékjogát megszerezte a magyar élvonalbeli klub, a Győri ETO FC. A brazil középső védő, Heitor dos Santos (24) 2023 telén csatlakozott az FCI Levadiához, és 50 küzdelmes mérkőzést játszott a zöld ingeseknél, amelyek során négy gólt szerzett és három gólpasszt adott. Ezenkívül Heitor segített a csapatnak megnyerni az Észt Kupát és továbbjutni a Konferencia Liga 2. selejtezőkörébe. Az FCI Levadia köszönetet mond Heitornak a klub fejlődéséhez való hozzájárulásáért, és sok sikert kíván neki új klubjában! Heitor: „Köszönünk mindent, Levadia! Az FCI Levadiánál eltöltött 1 év és 8 hónap nagyon fontos és egyben boldog időszak is volt számomra! Rendkívül hálás vagyok az eddigi utamért és mindenkinek, aki segített az utam során. Szeretnék köszönetet mondani az egész edzői csapatnak, a stábnak, a klub összes alkalmazottjának, és természetesen azoknak a játékosoknak, akik a végsőkig támogattak. Hiányozni fog ez a csodálatos család, és örökké hálás leszek neked!”

„Nagyon örülünk, hogy Heitor a Levadiában játszott. Heitor profi és jó karakterű ember. Szeretnénk megköszönni neki, hogy hozzájárult a klub fejlődéséhez, és sok sikert kívánunk neki a jövőbeni pályafutásához és az új klubjához! Sok sikert kívánunk Heitornak és köszönjük munkáját!"

Az ETO még nem jelentette be a játékos érkezését.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában