Változások a Caola SC Sopronnál

2024.06.27. 09:49

Új tulajdonos jöhet, új az ügyvezető, játékosok jönnek-mennek

Páder Vilmos

Fotó: Caola SC Sopron

A hét elején megkezdte a felkészülést az őszi rajtra az SC Sopron NB III-as csapata. Bücs Zsolt vezetőedző változatos, ötletes programot állított össze fiainak - edzőmérkőzésekkel fűszerezve. Az első mérkőzést már a héten, szombaton 10 órakor játsszák a Káposztás utcai stadionban a Gyirmót II-vel. 

A játékoskeretben lesz érkező és távozó egyaránt. Ami már biztos, távozott a klubbtól a szombathelyi Illés Bence, valamint Kalász Milán és Balogh Ferenc, utóbbi az Illés Akadémia NB III-as együtteséhez igazolt. A betegség miatt az indulásnál hiányzó Kocsis Ármint pedig a Tatabánya hívja soraiba. Több érkező is van, de végleges döntés még nincs, a kiszemeltek próbajátékon vannak.

Két év után távozott a gazdasági társaság éléről Holpár Péter ügyvezető, aki továbbra is az SC Sopron utánpótlás egyesület munkáját segíti. Megüresedett helyét Dunaveczki Attila foglalja el, aki nem ismeretlen a klub háza táján, mivel ezidáig Bücs Zsolt segítőjeként dolgozott.

Az élénk érdeklődést kiváltó kérdés, miszerint marad, vagy megy a Caola cég, még tisztázatlan. A kiszivárgott hírek szerint tárgyalások folynak támogatói kérdésben egy hosszú távú tőkeerős befektetőt keresnek, nehogy ismét anyagilag bajba kerüljön a soproni labdarúgás. A szurkolók bíznak benne, hogy rövid időn belül sikerül rendezni a sorokat.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában