Fontos láncszemek

2023.09.14. 14:48

A győri versenybírókat is elismerték az atlétikai világbajnokság után

Az augusztusi, nagyszabású atlétikai világbajnokság sikeres megrendezéséből győriek is kivették a részüket.

Kisalföld.hu

Kiváló munkát végezetk a győri versenybírók is.

Augusztus végén nagy sikerrel rendezték meg Budapesten az atlétikai világbajnokságot. Számos elismerést kaptak a szervezők a hazai és nemzetközi szervezetektől is.

Győrből is többen hozzájárultak munkájukkal ahhoz, hogy ennyire pozitív megítélése legyen a vb-nek. A közelmúltban Gyulay Miklós, a Magyar Atlétikai Szövetség elnöke írt köszönlevelet minden közreműködőnek

Mint azt a kísérőszövegben írják: "Az általatok végzett munka visszhangjai még most sem csitulnak, ami nem csoda, hiszen kimagasló eredményeket produkáltatok sportszakmai szempontból is. Bízom benne, hogy ez a levél tovább erősíti bennetek azt, hogy minden fáradozás és munka, amit a világbajnokság 9 napja során felmutattatok, örökké a magyar atlétika aranyoldalaira kívánkozik majd."

Győrből összesen ez a 21 versenybíró segített a lebonyolításban: Posta Martin, Simon Balázs, Ujhelyi Zoltán, Dömötör Ádám, Marx Balázs, Marx Bálint, Marx Bence, Balogh Róbert, Tóth-Tolnay Tamás, Kuller Jázmin, Fábián Eszter, Luka Ádám, Fábián Orsolya, Koncz Ágnes, Czimmerer-Ábrahám Edina, Mohai-Honvári Réka, Szakács Júlia, Sándor Attiláné, Fekete Krisztián, Stefka Márton és Nesztor-Martsa Emma. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában