Szerződésbontás

2 órája

Helyettes orvos gyógyít Kapuváron

Kisalföld.hu

Helyettesítéssel biztosítja a város ötös számú, felnőttháziorvosi körzetében a feladatellátást a kapuvári önkormányzat. Legutóbbi ülésén tárgyalt erről a helyi képviselő-testület. 

A fél év leteltével a praxis az önkormányzat jogkörébe kerül és a képviselő-testület rendelkezik vele.Hámori György polgármester elmondta, hogy az ott praktizáló orvos, dr. Vincze Eszter szeptember 30-án befejezi tevékenységét, a várossal szerződést bont. Áprilisban jelezte szándékát az önkormányzatnak családi okok miatt, majd értékesítésre hirdette meg a praxist. Szeptember 30-tól újabb fél évig még az orvos tulajdonát képezi a „körzet”, az önkormányzatnak a következő hat hónap feladatellátását kell megoldania. A polgármester hozzátette, hogy dr. Hoffer Dániel Máté vállalta el a helyettesítést, aki október 1-jétől 2025. március 31-ig végzi a gyógyító munkát az ötös körzetben. 

A fél év leteltével a praxis az önkormányzat jogkörébe kerül és a képviselő-testület rendelkezik vele. A kérdésre tehát jövőre már a képviselő-testület térhet vissza. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában