Kék hírek

1 órája

Három dílert fogtak el a soproni rendőrök

A Soproni Rendőrkapitányság nyomozói a napokban egy kábítószer-terjesztő csoport három tagján ütöttek rajta.

Kisalföld.hu

Forrás: police.hu

A rendőröknek látókörébe került egy 43 éves férfi tavaly télen, aki Sopronban és a határ menti kistelepülésen különböző kábítószereket értékesített.

Több hónapon át tartó nyomozás során beigazolódott a rendőrök gyanúja, sőt megállapították, hogy a dílert egy 30 éves fiatalember és annak 29 éves élettársa is segítette, akik szintén huzamosabb ideje drogot árultak fogyasztó ismerőseiknek.

A soproni rendőrök – a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival együttműködve – a párt szeptember végén Ágfalván, míg az időközben Budapestre költözött kábítószer-kereskedőt a fővárosban fogták el. A két férfit őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásukat.

A rendőrök a gyanúsítottak lakásán kutatásokat végeztek, ahol a kábítószer terjesztéséhez, porciózásához szükséges tárgyakat és eszközöket foglaltak le.

A Soproni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az elkövetők ellen kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában