Pályázat

2024.09.12. 11:00

Keresik az év családbarát vállalkozásait

A Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány Balansz Intézetének pályázata keretében 2024-ben is keresik a leginnovatívabb, legjobb gyakorlatokat "Az Év Családbarát Vállalata" pályázaton. Kis,- közép,- és nagyvállalati kategóriákban várják a versenyszféra cégeinek pályázatait.

Barki Andrea

Az elmúlt 11 év alatt 139 vállalatot díjaztak, ezzel 250 000 munkavállalót és családtagjaikat segítik egy kiegyensúlyozottabb élethez. Az idei évben fókuszban a munka-magánélet egyensúly újraértelmezése áll azon gondolat mentén, miszerint nem választani kell a kettő között, hanem a munka és a család lehet egyszerre inspiráló, ha a munkavállaló kiegyensúlyozott a lelke mélyén. Az utóbbi években, a családbarátság annak a vállalatnak a szinonimája lett, amely tesz azért, hogy munkavállalói megtalálják ezt a belső kiegyensúlyozottságot, így a családbarátság nem csak a kellemes környezet, hanem az üzleti siker záloga is lett.

A pályázat beküldési határideje: 2024. szeptember 20. éjfél

A regisztráció a pályázatra ingyenes és folyamatos. Regisztráció: https://www.munka-maganelet.hu/regisztracio-csaladbarat-vallalat-dij-2024.

Eredményhirdetés: 2024. november közepén, a "Családbarát Vállalat Gála 2024" keretében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában