Fodrász érem

2 órája

Fodrász világbajnokságon a dobogón

Bronzot font az idén a győri világbajnok Baranyai Vivien. A fodrász minden évben rengeteg munkát fektet a felkészülésbe.

Barki Andrea

Párizsban rendezték október 12. és 14. között az OMC Hairworld világkupát, a fodrász iparág egyik legnagyobb és legrangosabb versenyét. A világversenyre 50 országból érkezett több mint 900 versenyző. A magyar csapat ismét hatalmas sikert könyvelhet el, a győri fiatal fodrász,

Baranyai Vivien a tavalyi világbajnoki cím után az idén bronzérmet szerzett a Technical braided style kategóriában a fodrász világbajnokságon.

A fiatal fodrász a Romantic bridal hair style kategóriában nem került az első hatba, de 75 profi versenyző közt versenyezhetett, ami nagyon nagy élmény volt, csodaszép munkákat láthatott.

Vivien bronzérmet szerzett a fodrász világbajnokságon.
Vivien bronzérmet szerzett a fodrász világbajnokságon.
Fotó: Baranyai Vivien Facebook

– Megvalósult egy újabb nagy álmom, ismét megmérettettem magam Párizsban. Nagyon sok felkészülés volt mindkét versenymunkám mögött, rettentő szerencsésnek tartom magam, hogy a munkám egyben a hobbim is. 

Vivien csodás munkáival a fodrász világbajnokságon.
Vivien csodás munkáival a fodrász világbajnokságon.
Fotó: Baranyai Vivien Facebook

– Imádtam a tervezését, gyakorlást, minden belefektetett időmet, energiámat. Természetesen kell hozzá egy ilyen családi háttér, mint ami nekem van! Anya és apa! Köszönöm, hogy mindig mellettem álltok és támogattok minden őrültségemben. Végtelenül hálás vagyok érte, erőt adtok a legnehezebb pillanataimban amiből mostanság bőven kijutott – írta boldogan Vivien az eredményhirdetés után közösségi oldalán.

Eredményhírdetésre várt Vivien és csapata a fodrász világbajnokságon.
Eredményhirdetésre várt Vivien és csapata a fodrász világbajnokságon.
Fotó: Baranyai Vivien Facebook

A fodrász világbajnok tavalyi alkotása:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában