Látványos bemutatók

2024.09.02. 11:00

Katonaság testközelből - Nyílt nap lesz a győri laktanyában

Ismét szélesre tárja kapuit a győri laktanya: idén először ráadásul két alakulat is várja a látogatókat a Pálffy Miklós Laktanyába, szeptember 7-én 9 és 15 óra között.

Kisalföld.hu

A győri honvédségi nyílt napján évről évre megismerhetjük az egyenruhás honvédek közösségét és munkáját szeptember 7-én az MH Dánielfy Tibor 205. Légvédelmi Rakétaezred és az MH Klempa Kálmán 7. Területvédelmi Ezred katonái is bemutatkoznak. Tavaly győri székhellyel alakult meg az ország hetedik területvédelmi ezrede, így az idei nyílt napon már a területvédelmi katonákkal is találkozhatnak az érdeklődők.

A Pálffy Miklós Laktanyában várnak mindenkit, aki szeretne egy izgalmas és tartalmas napot eltölteni a honvédekkel, ugyanis évente csak egy napra nyílik ki a nagyközönség előtt.

A szervezők sokszínű programkínálattal készülnek, amelyek között mindenki megtalálja a magának valót. Belépni 9 órától lehet, az események 10 órakor kezdődnek, megnyitóval és zászlófelvonással, majd a tatai katonazenekar előadásával folytatódnak. Lesz közelharc-bemutató, a NAV kutyái is színre lépnek, de minden évben a legnagyobb népszerűségnek örvendő dinamikus harcászati bemutatót sem marad el.

A legbátrabbak kipróbálhatják magukat az élménylövészeten, a drónszimulátornál, de lesz kalandpark is.

A belépés díjtalan, de a fényképes igazolvány felmutatása kötelező!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában