Jótékonyság a Győr-Arrabona Lions Clubbal

Tegnap, 11:02

Már több, mint 20 éve sétálnak, hogy másokat segítsenek - Idén Ravazdról indul a túra

A Győr-Arrabona Lions Club idén is megszervezi hagyományos jótékonysági sétáját, melynek időpontja szeptember 21., szombat. Célja a vakok és gyengén látók megyei egyesületének és a Mit tehetnék Érted? Autista Alapítvány támogatása.

Kisalföld.hu

Forrás: Schutterstock

Fotó: Monkey Business Images

A túra ezúttal Ravazdról, az Erdész-tótól indul. A 4 és 8 kilométeres választható távok mindegyike szép útvonalon halad, a Solymos Szilveszter kilátót, a Béla-kutat és a ravazdi szőlődombokat érintve, panorámával a Pannonhalmi Főapátságra. Ide várják a segíteni szándékozó embereket, családokat, baráti társaságokat, a már több, mint húsz éve visszatérő segítőket és az új érdeklődőket. 

A regisztráció 9:00 és 9:45 óra között zajlik, ami alatt egészséges finomságokkal kínálják a részvevőket. A túra során lesz egy frissítési pont, a végén pedig gulyás-partira várják támogatóikat. A program a hétvégére egyre javuló időben mindenkinek kellemes kikapcsolódást ígér.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában