Fáradtan vágtak neki a kalandnak

2024.09.03. 16:11

A kapuvári Cserpesék sem szeretik az éjszakai állatvilágot Ázsiában – fotók, videó

Nemrég indult útjának az Ázsia Expressz ötödik évada, az ázsiai földrészre visszatérve a TV2 produkciójában nyolc kalandvágyó pár próbál szerencsét Fülöp-szigetek és Tajvan mesés vidékén, hogy megszokott, kényelmes életüket hátrahagyva megküzdjenek a 15 millió forintos fődíjért. Cserpesék: a kapuvári énekes Laura, és édesapja is szerencsét próbál a világ távoli pontján.

Kisalföld.hu

Elindult az ázsiai kaland, ami jócskán tartogatott kihívásokat már a műsor kezdetén Cserpes Laurának és édesapjának, Istvánnak. Cserpesék is fáradtan vágtak neki a kalandnak.

Cserpesék sem szeretik a mozgolódó éjszakai állatvilágot. Fáradtan vágtak neki a kalandnak a mesés Ázsiában.
Cserpesék sem szeretik a mozgolódó éjszakai állatvilágot. Fáradtan vágtak neki a kalandnak a mesés Ázsiában. 
Fotó: TV2

Az Ázsia Expressz sztárpárosai a nézői szavazatok alapján könnyebb vagy nehezebb módon jutottak el a műsor idei első állomásához, egy lakatlan szigetre. A legtöbb szavazatot a tavaszi induláskor a Mikes Anna – Krausz Gábor páros gyűjtötte be, így ők motorcsónakkal mehettek és azt a lehetőséget is megkapták, még egy párnak segíthetnek ezzel a kényelmi megoldással. A választásuk egyöntetűen Cserpesékre esett, így Lauráék megmenekültek az evezéstől, nem úgy mint a többiek. A csapat az első estét a tengerparton töltötte, de hiába kaptak Lauráék sátrat, aludni ők sem nagyon tudtak a folyamatosan mozgolódó éjszakai állatvilágtól. Így a többiekhez hasonlóan kissé fáradtan vágtak neki a kalandnak

Cserpesék a mesés Ázsiában

A szigeten kagylólevest kellett főzniük a versenyzőknek, majd utána indulhattak el a párosok, hogy az első stoppolások után megkezdődjön az igazi verseny. A hétfő esti adásban kiderült, ezúttal sem lesz egyszerű dolga a párosoknak. Cserpeséket az első stoppolásnál az influencer szerelmespár, Zsigmond Angi és Mészáros Bende segítette, de azért akadtak kihívások bőven. A helyi lábbal hajtós kis tuk-tuk Cserpes István vezetési technikáján is kifogott és Tilláékhoz hasonlóan koccantak a járgánnyal, de végül sikeresen megtalálták hátizsákjaikat és Nóri felé vehették az irányt. 

Cserpesék – A szigeten kagylólevest kellett főzniük a versenyzőknek, majd utána indulhattak el a párosok, hogy az első stoppolások után megkezdődjön az igazi verseny.
Cserpesék – A szigeten kagylólevest kellett főzniük a versenyzőknek, majd utána indulhattak el a párosok, hogy az első stoppolások után megkezdődjön az igazi verseny.
Fotó: TV2

A tét nem volt más, mint hogy a három leggyorsabb páros részt vehet az évad első joker játékán. Bár István azt gondolta, nagyon lassúak voltak és utolsó helyen értek célba, kiderült, csak egy hajszállal csúsztak le a harmadik helyről. Negyedikként nem vehettek részt a jokerért való küzdelemben, de kellő önbizalmat kaptak a folytatásra, amire szüksége is lesz az apa-lánya párosnak, hiszen hamarosan már a védettség a tét. Akinek sikerül megszerezni a védettséget, az biztosan ott lesz az Ázsia Expressz második hetén is. 

Cserpesék: a kapuvári énekes Laura, és édesapja is szerencsét próbál a világ távoli pontján.
Cserpesék: a kapuvári énekes Laura, és édesapja is szerencsét próbál a világ távoli pontján.
Fotó: TV2

Az Ördög Nóra műsorvezetésével készült szuperprodukció ezúttal a Fülöp-szigeteken kezdődik, majd pár hét múlva Tajvanban ér véget. Az idei széria minden eddiginél nagyobb kihívást tartogat a sztárpárok számára. Az ázsiai kalandban ezúttal is készpénz, bankkártya és telefon nélkül, az otthon kényelmét hátrahagyva vágnak neki a nem mindennapi versenynek az Ázsia Expressz sztárpárjai: a TV2 műsorvezetői, Till Attila és Stohl András; Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István, Laky Zsuzsi és Dietz Guszti, Sáfrány Emese és Béres Anett, Jolly és Szuperák Barbara, Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián, Zsigmond Angéla, tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában