2023.06.11. 07:25
Vasárnapi gasztro podcast - Terítéken a grill és barbecue húsok
Vasárnapi gasztro podcast sorozatunk vendége Kovacsics "Koksza" István séf volt a Révész étteremből. Alaposan kikérdeztük őt a grillezés és a barbecue-zás műhelytitkairól.
Kovacsics "Koksza" István, a Révész étterem séfje. Fotó: Pousgai Kitti
Hogyan, mikor és milyen húsokat válasszunk egy kerti sütögetéshez? Miért olyan fontos, hogy a páclé is pihenjen? Hány óra alatt készül el a smokerben a tökéletesen fűszerezett marhaszegy? Miért van mindig egy dsszertrács a séf csomagtartójában? Szószok, saláták, harapnivalók is kerültek stúdiónk képzeletbeli grillpartijára. Tartsanak velünk, hallgassák meg az ország legjobb séfjeinek egyikét. Kovacsics István volt a vendégünk.
Hallgassa meg itt!
kisalfold.hu podcast
- Kerékpáros balesetek nyomában – Bringásokat is szondáztatnak a rendőrök nyáron Győr-Moson-Sopronban
- Kisfaludy-díjas győri művészek a stúdióban
- Kertvárosból Las Vegasig szálltak a dallamok – A győrszentiváni fiatal elektronikus zenéit a tengerentúlon is játsszák – videó
- Önkéntesek a győri Bagolyvárban - Farkas Anikó és Szalai Eszter volt a vendégünk
- Álomfogókat készít a kézilabdaedző - Mayer Rebekával beszélgettünk