kisalfold.hu podcast

2023.06.11. 07:25

Vasárnapi gasztro podcast - Terítéken a grill és barbecue húsok

Vasárnapi gasztro podcast sorozatunk vendége Kovacsics "Koksza" István séf volt a Révész étteremből. Alaposan kikérdeztük őt a grillezés és a barbecue-zás műhelytitkairól.

Pozsgai Kitti

Kovacsics "Koksza" István, a Révész étterem séfje. Fotó: Pousgai Kitti

Hogyan, mikor és milyen húsokat válasszunk egy kerti sütögetéshez? Miért olyan fontos, hogy a páclé is pihenjen? Hány óra alatt készül el a smokerben a tökéletesen fűszerezett marhaszegy? Miért van mindig egy dsszertrács a séf csomagtartójában? Szószok, saláták, harapnivalók is kerültek stúdiónk képzeletbeli grillpartijára. Tartsanak velünk, hallgassák meg az ország legjobb séfjeinek egyikét. Kovacsics István volt a vendégünk.

Hallgassa meg itt!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában