Motoros és autósok

2024.07.06. 11:18

Autók törtek Győrben, az elkövetők elhajtottak

Három esetben is ismeretlen elkövetőket keres a győri rendőrség.

Kisalföld.hu

2024. június 29-én 9 óra 10 perc körül Győrben a Móricz Zsigmond rakparton a Tátika utca irányából a Kossuth híd irányába ismeretlen személy közlekedett segédmotorkerékpárával. A motoros közlekedése során a Móricz Zsigmond rakpart 1. szám előtti útszakaszhoz érve az előtte haladó, majd forgalmi okból megálló Suzuki típusú személyautó előzésébe kezdett, melynek során nem tartott megfelelő oldaltávolságot, és az autó bal oldali visszapillantótükrének ütközött. A balesetet követően az ismereten személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

2024. június 28-án 15 óra 30 perc és június 29-én 09 óra 30 perc közötti időben Győrben, a Nép utca irányából a Kossuth utca irányába a Liget utcában ismeretlen személy közlekedett személyautójával. Haladása során feltehetően figyelmetlen vezetés miatt nekiütközött a Liget utca 3. szám előtt várakoztatott Ford típusú személygépkocsi bal oldalának. A balesetet követően az ismereten személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

2024. június 28-án 7 óra 20 perc és 16 óra 10 perc között Győrben, a Szigethy Attila út 69. szám mögötti szervizúton ismeretlen személy közlekedett gépkocsijával. Haladása során vélhetően szabálytalan hátramenet miatt nekiütközött az ott szabályosan várakozó Volkswagen Golf típusú személyautó bal hátuljának. A balesetet követően az ismereten személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszám valamelyikén.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában