Mindenre felkészültek a Patent diszpécserei

A Patent diszpécserszolgálat Magyarország egyik legmodernebb technikai és informatikai hátterével rendelkező biztonsági központja, amely teljes mértékben megfelel az uniós normáknak.

PR cikk

Forrás: Patent

A szolgáltatás kiemelkedő gyorsasággal és hatékonysággal képes a beérkező riasztások kezelésére, és a legközelebbi kivonuló autót azonnal útnak indítja. Az autók helyzetét valós idejű online térképes rendszer segítségével követik nyomon, így a megfelelő válaszlépések azonnal megtörténhetnek.

A Patent diszpécserszolgálat számos biztonsági szolgáltatással támogatja ügyfeleit. A diszpécserek a megadott értesítési sorrend alapján azonnal felveszik a kapcsolatot a kijelölt személyekkel, akik azonnal értesítést kapnak a riasztásról. Az ügyfelek biztosak lehetnek abban, hogy diszpécserszolgálatunk gyorsan reagál minden helyzetben.

A diszpécserszolgálat közel 20 ezer elégedett ügyfelet szolgál ki. Ügyfélkörünk folyamatosan bővül, mert megbízhatóságunkat és korszerű technikai hátterünket elismerik. A rendszeres ügyfél-elégedettségi felméréseink azt mutatják, hogy a Patent diszpécserszolgálat ügyfelei megbízhatónak és biztonságosnak találják a szolgáltatásainkat.

Összességében a Patent diszpécserszolgálat kiemelkedő szolgáltatást nyújt Magyarországon, és különösen a Nyugat-Dunántúlon. Innovatív megoldásaival és modern technológiai hátterével egyike a legmegbízhatóbb biztonsági szolgáltatóknak. Ügyfeleink értékelik a gyors és hatékony riasztáskezelést, valamint azt, hogy mindig a biztonságukat helyezzük előtérbe. A diszpécserszolgálatunkat választó ügyfelek biztosak lehetnek abban, hogy a Patent diszpécserszolgálat felkészült minden eshetőségre, és kiemelkedő színvonalú szolgáltatást nyújt, így minden helyzetben biztosítja a szükséges védelmet.

www.securitypatent.hu

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában