Hirdetés

2024.06.24. 08:00

Triumph – Próbáld ki, utána beszélgetünk!

Győrben idén májusban nyílt meg a patinás angol motorokat forgalmazó Triumph márkakereskedés, és már rövid idő alatt szép sikereket tudhat maga mögött.

PR cikk

Nagyon örülünk, hogy a Triumph magyarországi forgalmazója által  a jelenlegi évre kitűzött eladási szám több mint a felét már sikerült teljesíteni 

– mondja Dusza András, a győri márkakereskedés vezetője. 

Ez remek visszaigazolás a számunkra: érdemes volt belevágni ebbe az üzletbe. A KMI Autóház kapta a felkérést a hazai importőrtől egy dunántúli kereskedés létrehozására. Ezután keresett meg Faltusz Péter és közösen hoztuk létre ezt a vállalkozást. Kicsit fejest ugrottunk az ismeretlenbe, hiszen a Triumph-brand hazai újraépítése csak nemrégiben kezdődött meg. A szalon és a szerviz rekordidő, három hónap alatt készült el.

A Triumph a gyár alapítása óta eltelt 102 év alatt igazi kultuszt teremtett a termékeinek. A régimotor-tulajdonosok mellett sok új érdeklődő is megjelent a győri márkakereskedés megnyitásának a hírére.

Forrás: Papp Győző

A májusi nyílt hétvégén másfél óra alatt betelt jelentkezőkkel a kétnapos tesztvezetési lehetőség. Azóta is folyamatosan hat-hét tesztmotort tudunk az érdeklődők rendelkezésére bocsátani

– folytatja Dusza András. 

Ha elkezdenek kérdezősködni nálunk, milyen motor a Triumph, mindig azt válaszoljuk: Próbáld ki és utána beszélgetünk! Ez bevált, eddig minden próbázó elégedett mosollyal szállt ki a nyeregből és vevővé vált.

A Triumph nagyon széles szegmenssel áll a vásárlók rendelkezésére: a 400-astól az 1200 köbcentis Tigerig, a 2,3 millió forintostól a 10 millió forintot érő gépekig választhatnak a motorozás szerelmesei.

Ár-érték arányban szerintem mi kínáljuk a legjobbat a piacon. A prémium alkatrészek és az összeszerelés minősége garantálja, hogy kiváló motort vásárolnak tőlünk. Említhetem a csúcstechnológiás túra-motorkerékpárokat, amelyeket egyedülálló háromhengeres motorral, progresszív és innovatív technológiával és felszereltséggel, a vezetőhöz igazított ergonómiával kínálunk. Ősztől pedig megkezdjük a krosszmotorok forgalmazását is

– mondja végül Dusza András, a Triumph győri márkakereskedésének vezetője.

Triumph Győr
Tel.: +36-70/410-4399.
9023 Győr, Fehérvári út 22.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában