Kézilabda

2024.08.02. 10:46

Párizs 2024 - Háromgólos vereséget szenvedett a dánoktól a férfi kézilabda-válogatott

A magyar férfi kézilabda-válogatott 28-25-re kikapott Dánia csapatától pénteken a párizsi olimpia csoportmérkőzéseinek negyedik fordulójában, és az utolsó körben dől majd el, hogy továbbjut-e a negyeddöntőbe.

Kisalföld.hu

Rosta Miklós (b) és a dán Niclas Kirkeloekke (j) a 2024-es párizsi nyári olimpia férfi kézilabdatornájának B csoportjában játszott Magyarország - Dánia mérkõzésen a Dél-párizsi Arénában 2024. augusztus 2-án.

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Chema Rodríguez szövetségi kapitány együttese idegesen kezdett, de összeszedte magát, 4-8-ról fordított, a félidőben mégis kétgólos hátrányban volt. A második játékrészben sokáig nehezen jöttek a gólok, a dánok öttel elléptek és hiába akadtak jó periódusok, háromgólos vereség lett a vége - írja az MTI.

A magyarok szombaton 35-32-re kikaptak Egyiptomtól, hétfőn 35-25-re legyőzték Argentínát, szerdán 26-25-re alulmaradtak a norvégokkal szemben, vasárnap pedig a házigazda, címvédő és Európa-bajnok Franciaországgal találkoznak. A két hatos csoportból az első négy-négy jut a negyeddöntőbe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában