Telt házas koncertek vonzásában

2024.09.09. 09:02

Szórakozott a város apraja-nagyja – Mindkét este megtelt a piactér a csornai rendezvényen

Nagy sikerrel rendezték meg a hétvégén a kilencedik csornai Városnapok programsorozatot. Koncertek, gasztrosétány és a vendéglősök utcája várta a közönséget.

Cs. Kovács Attila

Ákos koncertjére megtelt a piactér.

Fotó: Tóth Attila

Hagyományos rendezvénye a csornai önkormányzatnak a Városnapok programsorozat, melyet idén már kilencedszer tartottak. Az első a települést elkerülő út elkészültekor volt, akkor még a főút belvárosi szakaszát zárták le az eseményre. Később a koncertek a piactérre kerültek át, ahol felépítik a vendéglősök utcáját és a gasztrosétányt. A Szent István téren gyereksarok, gyerekprogramok voltak, melyeken a legkisebbek is jól szórakoztak. 

A Városnapokon a gyerekeket is színes programok várták. 
Fotó: Cs. Kovács Attila

Pénteken este Szikora Róbert és az R-GO adott fergeteges koncertet, majd a Kozmix lépett színpadra, illetve az Erős vs. Spigiboy formáció. A napot DJ Zsuga zenéje zárta. 

Szombaton került sor a leginkább várt műsorszámra, az Ákos-koncertre. Zsúfolásig megtelt a piactér és a környező utcákat is megtöltötték a rajongók. A zenész a tőle megszokott színvonalon szórakoztatta közönségét. Ákos után DJ Zsuga és Lotfi Begi zárta a Városnapokat. 

Szikora Robi pénteken lépett fel a Városnapokon. 
Fotó: Tóth Attila

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában