Megyei foci

2 órája

Villanyfényes győzelem - A Csorna nyerte a hétközben pótolt bajnokit, ami előtt az új világítást avatták

Kedd este a 3. fordulóban elmaradt bajnokit pótolták, ami előtt a Kocsis István Városi Sporttelep edző- és centerpályájának új világítását avatták.

Kisalföld.hu

Forrás: csornaise.hu

Múlt hétvégén győzelemmel mutatkozhatott be a rábaközi együttes kispadján Torma Tamás (a Csorna szombaton 1–0-ra nyertek a Fertőszentmiklós ellen). A 36 éves  szakember – aki Horváth Rudolfot váltotta a kispadon – eddig pályaedzőként dolgozott a klubnál, megbízatása egyelőre a szezon végéig szól. 

Csornai SE-Vitnyéd 3–1 (2–0) 

Csorna, 500 néző
Jv.: Fehér Viktor
Csorna: Kantó – Molnár M., Szabó Z., Ignácz, Tóth A., Márton (Benszki), Füzi, Nagy Á. (Ladjánszki), Kovács P., Nagy K., Németh B. Edző: Torma Tamás.
Vitnyéd: Germán M. – Némreth M., Hécz, Detrik (Eckhardt), Papp R., Varga G. (Kleizer), Szalai Attila, Pankotai, Horváth A., Kovács A., Szakács M. Edző: Kiss Ákos.
Gsz.: Szabó Z. (9.), Ignácz (18.), Márton (88. - tizenegyesből), ill. Szalai Attila (53.).

Izgalmas mérkőzésen 2-0-s csornai vezetésnél nagy akaraterejéről tett tanubizonyságot a Vitnyéd együttese, de Márton tizenegyesével a 88. percben végleg eldőlt a három pont sorsa. A Csorna a 3. fordulóból elhalasztott mérkőzésen, sok néző előtt megérdemelt győzelmet aratott - írta weboldalán a klub. 

9. perc Egy szögletet követően Kovács fejesét Germán még hárítani tudta, de a kipattanó labdát Szabó Z. magabiztosan passzolta be a bal alsóba. (1-0)

18. perc Ignácz tört be vitnyédi védelmi vonalba és 20 méterről szenzációs találatot szerzett. (2-0)

53. perc Egy gyors ellentámadást követően a jó ütemben visszagurított labdát Szalai lőtte a kapuba! (2-1)

88. perc Németh Balázst buktatták a 16-oson belül, a megítélt büntetőt Márton nagy erővel értékesített. (3-1)

Torma Tamás: - Felemás félidőket láthattak a szép számban kilátogatott nézők. Célunk egyértelműen a három pont megszerzése volt, tovább folytatjuk a megkezdett utat! Köszönjük szurkolóink támogatását!  

Kiss Ákos: - Az összes jó edző ebben az osztályban mindig dicséri a játékvezetőket. Én nem vagyok jó edző, éppen ezért az arrogáns stílusukkal nem tudok mit kezdeni. 2-1-nél bennünk volt az egyenlítés, de az első 45 percet neki adtuk a Csornának. Egy ilyen szintű csapat ellen ez nem fér bele, így megérdemelt hazai győzelem született!

Baracskai Ádám

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában