Megyei foci

8 órája

Győzelemmel debütált az új edző Csornán

Győzelemmel mutatkozhatott be csapata kispadján, Torma Tamás a jelenleg vármegyei I. osztályban szereplő Csornai SE új edzője (a rábaköziek szombaton 1–0-ra nyertek a Fertőszentmiklós ellen). 

Csornán mostantól a világításnak is örülhetnek majd a játékosok és a szurkolók.

Fotó: Molcsányi Máté

A 36 éves  szakember – aki Horváth Rudolfot váltotta a kispadon – eddig pályaedzőként dolgozott a klubnál, megbízatása egyelőre a szezon végéig szól. Torma Tamás a mérkőzés utáni sportszerű nyilatkozatában kiemelte, hogy elődjének is nagy szerepe volt a győzelemben.
Az NB III-tól nemrég búcsúzó Csorna idei kilenc bajnoki találkozójából ötöt nyert meg, s egy döntetlen mellett háromszor vereséget szenvedett. Legutóbbi két rangadóját elveszítette (Koroncó 3–4, Kapuvár 1–2), s a tabellán a hetedik helyre csúszott vissza az idényt bajnokesélyesként kezdő együttes.
„Nyilván az elmaradt eredményesség miatt kényszerültünk a váltásra, az előző edzővel, Horváth Rudolffal leültünk, átbeszéltük az előző hónapok mérkőzéseit, majd közös megegyezéssel a váltás mellett döntöttünk. A feladatait az eddig vele pályaedzőként dolgozó Torma Tamás veszi át, a tervek szerint a szezon végéig” – mondta érdeklődésünkre Családi János a Csornai SE elnöke, aki hozzátette, a csapat játékoskeretében egyelőre nem történt változás.
„Arra nem jöttünk rá, mi okozta a hullámzó teljesítményt, voltak nagyon jól sikerült mérkőzéseink, melyeken a szurkolók vastapssal jutalmazta a csapatot, de akadtak nagyon rossz  meccseink is.  Bízom benne, hogy sikerül újra formába lendülni, a keretben még nem tervezünk változást, – bár szerencsére lesz hamarosan sérülésből visszatérő labdarúgónk – , így nem is változtatunk az eredetileg kitűzött célokon. Ami azt jelenti, hogy szeretnénk odaérni a dobogóra, s ha lehetőség adódik, osztályozót játszani az NB III-ba jutásért.”
A sportvezető azt is megjegyezte, elkészült a Kocsis István Városi Sporttelep edző- és centerpályájának világítása, aminek ünnepélyes átadója kedden 17.30 órakor lesz a 3. fordulóból elmaradt és 18 órakor kezdődő, Csorna–Vitnyéd bajnoki  találkozó előtt, így nem csak a mérkőzésre, az átadóra is várják a szurkolókat. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában