Halloweenre készülnek az győri állatkertben - Fotók, videó

Gyurina Zsolt

Fotó: Nagy Gábor

A győri Xantus János Állatkert Halloween-i eseményének próbavetítései kapcsán tartottak sajtóeseményt kedden késő délután. Az eseményen bemutatták az idei Halloweenre készülő épületvetítést, egy új helyszínüket, továbbá éjszakai látványetetést láthattak a sajtó munkatársai, illetve rémisztő csontvázakat, sírokat, az angolszász világból importált ünnep mára az öreg kontinensen is elterjedt kellékeit. 

Az idei Halloween-i hosszú hétvégén a győri állatkertbe kilátogatókat látványetetések, fényfestés, máglyagyújtás, Dracula hintója, rendőrségi bemutató és megannyi rémisztő program várja majd. 

Az állatkert munkatársai kalandos feladatokkal készülnek: 31-e, csütörtök estéje a nagyobbaknak szól, szombaton pedig a gyermekeknek kedveskednek különleges programjainkkal. Délután 4 órától sötétbe burkolózik az állatkert és életre kelnek ismert mesehősök rémisztő alakjai. Vadkutyák sikolya, oroszlánok üvöltése és tigrisek marása töri meg az este csendjét. A gyermekek mindkét nap felöltözhetnek ijesztő ruháikba, és végigjárhatják halloweeni játékukat, aminek teljesítői egy különleges ajándékkal térhetnek haza.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában