Labdarúgás

2 órája

NB III foci - Gálázott a Sopron

Kisalföld.hu

Gyirmót FC Győr II – FC Sopron 0-3 (0-1)

Gyirmót, 155 néző. V.: dr. Dédesi.

Gyirmót II: Papp Zs. – Somogyi Á., Tóth D., Dénes T., Kráz T. (Reizer B., 16.) – Lázár P., Tarsoly (Cserkuti-Németh sz) – Ominger B., Bagó (Farkas B. 71), Marlen (Barta T., 83) – Erdei (Szabó K. 71). Vezetőedző: Ördög József.

FC Sopron: Ferenczi G. – Auer, Bokor, Baumgartner B., Reseterits – Szabados A. (Borsetzki 89) – Szilágyi A., Kocsis Á. (Fajt 80), Szabó T., Sipőcz (Weisz 80)- Fábiánkovits (Végh K. 74). Vezetőedző: Bücs Zsolt

Gsz.: Reseterits a (0-1) 19., Szabó T. (0-2) az 50., Fábiánkovits (0-3) az 59. percben

19. perc: Szabados jobb oldali szöglete után Kocsis csúsztatta tovább a labdát az ötös sarkától, a középen jó ütemben érkező Reseterits pedig hat méterről a kapu bal oldalába helyezett. 0-1. 50. perc: Sipőcz jobb oldali szöglete után a hosszúsaroknál érkező Szabó T. 13 méterről jobbal kapásból a bal alsó sarokba lőtt. 0-2. 59. perc: Bal oldali vendégszögletet követően a jobb oldalról üresen érkező Fábiánkovits három méterről a léc alá lőtt. 0-3.
Az első igazi gólhelyzet a hazaiak előtt adódott, amikor Ominger próbálkozott jobbal a tizenhatos sarkától, de a labda a bal felső sarok fölé szállt. Az ellentámadásnál góllal büntetett a vendégcsapat, amikor Szabados szögletére Reseterits érkezett jókor és a kapu bal oldalába helyezett.
Szünet után is a vendégek akarata érvényesült, ami rövid időn belül újabb gólokban mutatkozott meg, ugyanis előbb az agilis Szabó egy mesterien kivitelezett kapáslövéssel növelte az előnyt. majd újabb szűk tíz perc múlva Fábiánkovits köszönte a lehetőséget és közelről lőtt a léc alá.  

Ördög József: - Bosszantó, hogy még az igazi gólhelyzetekig sem jutottunk el, de ettől függetlenül a pontrúgásokat hatékonyabban kellene levédekeznünk, amikkel végül a vendégek el is döntötték a bajnoki pontok sorsát.

Bücs Zsolt: - Korábbi találkozóink is hasonlóak voltak, de azokkal szemben most góljainkkal le tudtuk zárni az adódó kérdéseket, és fontos mérkőzésen megérdemelt győzelmet arattunk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában