Labdarúgás

1 órája

NB III foci - Döntetlent játszott az ETO Akadémia a nosztalgia rangadón

Kisalföld.hu

ETO Akadémia–MÁV Haladás VSE 3-3 (1-2)

Győr, ETO Park. V.: Szalai L.

ETO Akadémia: Kocsi – Bíró, Koncz, Kulcsár, Csala, Kiss M., Herczeg, Rátonyi (Tollár 68’), Tarcsi (Varga O. 82’), Lawrenzo, Kröhn (Moharos 72’). Vezetőedző: Nagy Ádám.

Haladás VSE: Horváth B. – Varga Cs., Horváth M., Szenczi (Ferencz 46’), Tarján, Fehér (Likerecz 73’), Vigh (Buzás 65’), Horváth A. (Tóth M. 54’), Szakály, Árvai, Jancsó (Dezamits 73’). Vezetőedző: Szenczi Imre.

Gsz.: Kröhn (8’), Herczeg (59’), Lawrenzo (94’) ill. Tarján (17’, 32’), Fehér (67’)

A 8. percben Kröhn volt eredményes. 1-0. Még az első játékrészben fordítani tudtak a vendégek, Tarján duplájának köszönhetően. 1-2.. Szűk egy óra játék után Herczeg góljával újra döntetlen állt az eredményjelzőn. Nyolc perccel később Fehér talált a kapuba 2-3. A 94. percben Lawrenzo egalizált. 3-3..

Nagy Ádám: - Támadó szellemben léptünk fel az első perctől kezdve, ami az előny megszerzésében is megmutatkozott, ugyanakkor volt a mérkőzésen két-három rossz hibánk az ellenfél kontrajátéka során, amely lehetőségeket a Hali ki is használt. Nagy erőket kellett mozgósítanunk, hogy legalább az egy pontot itthon tartsuk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában