Női labdarúgás

2024.09.11. 08:11

Első siker soproni szívvel

Kisalföld.hu

A Soproni Egyetem csapata eddig ötvenszázalékos teljesítményt ért el. Fotó: sportclub sopron

Javított az NB II, Nyugati csoportban szereplő Soproni Egyetem csapata, amely a jelenlegi bajnokság második fordulójában Pakson győzött 3–0-ra. A gólszerzők: Orbánné, Udvari és Kleinert. A győzelem azért is értékes, mert a Paks a rajton Tatabányán szerezte meg a három pontot.

Az SC Sopron égisze alatt szereplő együttes rosszul kezdte a bajnokságot, hazai pályán szenvedett vereséget (0–3) az FC Fehérvártól. Jelenleg a táblázat ötödik helyén áll. 
„A lányok elszántan léptek pályára, azonban a mérkőzés első perceiben nem voltunk elég koncentráltak. Így is sikerült megszereznünk a vezetést, majd rendezni a sorokat. A második félidő elején ismét sikerült gólt szereznünk egy gyönyörű támadás végén, ami további önbizalmat adott a csapatnak. Úgy gondolom, innentől kezdve uraltuk a mérkőzés hátralévő részét, amely munkát végül megkoronázta egy újabb találat. Rengeteget dolgoztunk az első győzelemért, folytatjuk a munkát, hogy tovább fejlődjünk! Büszkék vagyunk az egész csapatra!” – nyilatkozta a paksi meccs után Szabó Bence vezetőedző az SC Sopron Facebook-oldalán. 
A piros-fehérek jelenlegi játékoskerete: Völgyes Vivien, Bándli Janka, Sümeghy Vivien, Csaplár Daniella, Fata Flóra, Sudár Mónika, Kleinert Petra, Báder Nóra, Udvardi Panka, Udvari Vivien, Kovács-Párizs Anita, Bozzay Eszter, Kakas Gyöngyi, Sábján Réka, Németh Zita, Pasker Renáta, Pupos Veronika, Varga Kitti, Ihász Melinda, Orbán Ábnerné Hajdu Jordána, Varga Boróka, Tóth Loretta. Vezetőedző: Szabó Bence. 
A Soproni Egyetem a bajnokság harmadik fordulójában a Budafoki LC otthonába látogat szeptember 13-án. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában