Labdarúgás

2024.07.02. 11:31

Weitner az új edző Óváron

Kisalföld.hu

Weitner Ádám

Nagy átalakuláson ment át a Credobus Mosonmagyaróvár NB III-as csapata: új szakmai stáb érkezett, valamint jelentős változás történt a játékoskeretben is.

A klub honlapjánbak tájékoztatása szerint távozott a korábbi szakmai stáb: Nagy Ádám, Nagy Szilárd és Veress Balázs, a játékosok közül: Slakta Balázs, Szabó Bence, Vukaszovics Marko, Végső Előd és Papp Szilárd, valamint a kölcsönjátékosok visszatértek csapataikba: Auerbach Martin, Tullner Péter, Pukhtieiv Maksym, Deákovits Richárd, Radics Márton, Papp László, Bekker Roland és Csóka Dominik.

Az új vezetőedző Weitner Ádám lett, munkáját Lazar Stanisic asszisztens edző és Boros Tamás kapusedző segíti.

"Fontos volt, hogy egy jól összeszokott, erős magot tudjunk megtartani, ennek értelmében csapatunknál folytatja pályafutását Molnár Márk, Simita Gergő, Illés Dávid, Czingárber Máté, Buglyó Botond, Gáncs Botond, Deák István és Szendeff Bence is. Számos új futballista csatlakozott a kerethez: Kövesdi Péter, Lasz Szabolcs, Mayer János, Pongrácz Viktor, Pap Márton és Oláh László. Fiataljaink közül első csapatunknál kezdte meg a felkészülést Monda Noel, Mayer Marcell, Gaál-Horváth Kristóf, Sipos Bence, Hilmer Patrik, Vedrődi Tamás és Borsodi Bálint is" - írja a honlap. 

Az első felkészülési mérkőzést július 6-án szombaton 10 órakor rendezik Óváron, az ellenfél a Komárom VSE csapata lesz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában