Kézilabda

2024.07.03. 09:00

Megkapta az engedélyt az EHF-től a mosonmagyaróvári aréna

Kisalföld.hu

Ahogyan a korábbi években, úgy a következő szezonban is remek hangulat fogadja majd a nemzetközi kupamérkőzéseken a hazai csapatot és az ellenfelet. Fotó: mkcse.hu

Örömteli hírről számolt be a mosonmagyaróvári kézilabda-szurkolóknak a Mo­­therson MKC honlapja.A játékosok és a szakmai stáb tagjai még javában pihennek, jól megérdemelt szabadságukat töltik a nyári szünet idején, az óvári klub vezetése folyamatosan azon dolgozik, hogy a 2024/2025-ös szezonban is minden zökkenőmentesen menjen a csapatnál. 
Az egyik nagyon fontos teendő az Európa-liga-indulással kapcsolatos feladatok elvégzése. Az elmúlt napokban fontos angol nyelvű üzenetet kaptak az Európai Kézilabda Szövetségtől (EHF). 
Ebben az áll, hogy az EHF a European League Women regisztrációs dokumentumait megkapta. A kérelmet megtárgyalta, és ezek után úgy döntött, hogy a Motherson Mosonmagyaróvári KC-nek kivételes engedélyt ad arra, hogy az EHF European League Women 2024/25 csoportkörében (kvalifikáció esetén) a mosonmagyaróvári UFM-arénában játszhassa a hazai mérkőzéseit. 
A mosonmagyaróvári klub vezetése biztos lehet benne, hogy a csapat szurkolói minden összecsapáson megtöltik majd a lelátókat. 
 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában