Bizonyított a fiatal lány

2024.07.04. 08:12

Miss World Hungary – Második udvarhölgy lett a mezőörsi szépség – a gála legjobb fotói

Idén is megrendezték a Miss World Hungary szépségversenyt, a Magyarország Szépe című gálaműsornak nemrég a Duna televízió adott otthont. A győztes versenyző egy éven át a Miss World Hungary cím birtokosa lett, és képviselheti Magyarországot az országok közötti világversenyen is. Vármegyénket a 19 éves, csornai Haszonics Dóra, és a mezőörsi Horváth Alexandra képviselték a versenyen, Alexandra pedig a második udvarhölgy címet szerezte meg a versenyen.

Ollári Gergely

A Miss World Hungary-t megelőző tábor nem volt zökkenőmentes a mezőörsi lány számára, ugyanis az első nap lesérült, maga alá fordult a bokája a Miss Sport alverseny közben. Alexandra 2019-ben jelentkezett a Miss Balaton versenyre, ahol akkor a körülbelül hétszáz jelentkezőből a Top 24-ig sikerült eljutnia. Így nagy reményekkel állt a Miss World Hungary versenyhez is, sérülése ellenére. 

Miss World Hungary – Második udvarhölgy lett a mezőörsi szépség, Horváth Alexandra.
Miss World Hungary – Második udvarhölgy lett a mezőörsi szépség, Horváth Alexandra.
Fotó:  Miss World Hungary/ Kunos Attila

A 25 éves fiatal lány jelenleg egy logisztikai cégnél dolgozik, mellette pedig a Győri ETO hostesseként is láthattak már a győriek. 

– A sérülés ellenére kitartóan végig csináltam a sportversenyt, és a tábort is. A táborban minden reggelt edzéssel indítottuk, emellett rengeteg feladat és program várt ránk. A lányokkal jól kijöttünk a táborban. Mindenki igyekezett kedvesen és segítőkészen állni a másikhoz. A döntőt megelőző napokban, már Budapesten próbáltunk, de a döntőn minden olyan gyorsan történt, hogy szinte észre sem vettük, de már vége volt – fogalmazott portálunknak a fiatal lány. 

Miss World Hungary – a gála legszebb pillanatai:

Alexandra nagyon élvezte a döntő táncait, ahol koreográfusuk, Turi Lajos végig segítette a munkájukat és biztatta őket. Örömmel emlékezett vissza az eredményhirdetésre. 

Miss World Hungary – Alexandra nagyon élvezte a döntő táncait, ahol koreográfusuk, Turi Lajos végig segítette a munkájukat és biztatta őket.
Miss World Hungary – Alexandra nagyon élvezte a döntő táncait, ahol koreográfusuk, Turi Lajos végig segítette a munkájukat és biztatta őket.
Fotó: Miss World Hungary/ Kunos Attila

– Azt gondolom, mindenki csodás volt, és beletette a megfelelő munkát a döntőben. Ott végül 15-en voltunk és ebből választották ki a Top 5 lányt. Nagyon meghatódtam, mikor kimondták a nevem. Majd néhány perc után, kihirdették a Top 3 lány nevét is. Megtisztelő, és fantasztikus érzés, hogy én lehetek Magyarország Szépe II. Udvarhölgye – mondta el portálunknak Horváth Alexandra

Hozzátette: szívből gratulálok az összes lánynak, illetve Katzenbach Andreának, aki Magyarországot képviselheti majd a világversenyen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában