Úszás

2024.06.21. 21:27

Európa-bajnokság –Aranyérmes a győri Szabó Szebasztián

A 4x100 méteres vegyes gyorsváltóval aranyérmes lett az UNI Győri Úszó SE versenyzője, Szabó Szebasztián. A másik győri induló, Sebestyén Dalma hatodikként jutott döntőbe 200 méter vegyesen.

Kisalföld.hu

Szabó Szebasztián a váltóval aranyérmes lett.

A Kós Hubert, Szabó Szebasztián, Ugrai Panna, Pádár Nikolett összeállítású 4x100 méteres vegyes gyorsváltó aranyérmet nyert pénteken a belgrádi úszó Európa-bajnokságon.

Az egység 3:25.69 perces idővel diadalmaskodott, ezzel megszerezte a magyar csapat ötödik aranyérmét a szerb fővárosban.

Női 200 méter vegyesen Sebestyén Dalma képviselte a magyar színeket, 2:13.57 perces idejével pedig hatodikként készülhet a fináléra.

"Természetesen ez az este némiképpen fárasztó volt, a gyorsúszásban éreztem némi problémát, viszont a pillangó ellégé egyben volt, így szerintem nekiugrok annak is holnap" – értékelt Sebestyén, aki délelőtt a 200 méter pillangó előfutamában lenne érdekelt, ahol Jakabos Zsuzsanna is indul.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában