Labdarúgás

2023.07.12. 12:44

Komáromi győzelem Mosonmagyaróváron

Kisalföld.hu

Credobus Mosonmagyaróvár – KFC Komárom (Komárno, szlovák II.) 2–3 (1–1)

Mosonmagyaróvár, felkészülési mérkőzés. 

Mosonmagyaróvár: Heinrich (Molnár 60’)- Deákovits (Németh 45’), Tullner (Simita 45’), Czingráber, Deák, Horváth(Tifán 60’) - Nagy (Illés 45’), Gáncs( Török 45’) - Szabó, Korbély (Brkic 60’), Szalka ( Papp L. 45’). Vezetőedző: Németh Zoltán.

Gsz.:Szalka ( 32.), Szabó (85., 11-esből), ill. Vojesky (7.), Bayemi (55., 11-esből), Antal (92.).

A 7. percben előnybe kerültek a vendégek, miután egy lecsorgó labdát kritikus pozícióban megszereztek és Vojesky a kapuba helyezte(0-1). A 32. percben egy jobb szélről tökéletesen kijátszott akciót követően Szalka révén egyenlítettek a hazaiak (1-1). A második félidőt jobban kezdték a vendégek, az 55. percben pedig tizenegyeshez jutottak, amit Bayemi magabiztosan étékesített (1-2). A 88. percben egy oldalszabadrúgást követően a hazaiak is tizenegyeshez jutottak, amelyhez Szabó állt oda, és a kapu bal oldalába talált (2-2). A mérkőzés utolsó momentumaiban a vendégek megbontották a hazaiakat a jobb oldalon, majd Antal 5 méterről nem hibázott (2-3).

Németh Zoltán: - Ki-ki meccset játszottunk óriási hőségben. A játékunkban voltak bíztató jelek. Még kísérletezési időszakban vagyunk, azonban ez a mérkőzés jó alapként szolgálhat a jövőre nézve.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában