Labdarúgás

2024.07.05. 16:24

ETO - Albán válogatott érkezett a védelembe

A védelem megerősítésére érkezett a következő nyári igazolás az albán válogatott Eneo Bitri személyében, aki 2025 nyaráig írt alá csapathoz -adta hírül az eto.hu

Kisalföld.hu

Fotó: eto.hu

Eneo Bitri Albánia fővárosában, Tiranában született 1996-ban. Az albán Tomori csapatában kezdte futballpályafutását, majd profi karrierje a Partizani Tirana gárdájából indult. Jelentős nemzetközi tapasztalatra is szert tett, ugyanis megfordult Kazahsztán, Csehország és Norvégia élvonalában, majd legutóbb a lengyel Ekstraklasában futballozott a Cracovia csapatában, ahol a Valerengától szerepelt kölcsönben.

A 192 cm magas belső védő hazája válogatottjában 2022. október 26-án debütált, melyben három alkalommal lépett pályára, emellett az összes európai kupa selejtezőiben is szóhoz jutott.

Bitrivel a védelmünk még stabilabbá válhat, magasságából adódóan a fejjátéka is átlag feletti

- írta a klub honlapján.

A 26 esztendős játékos már nagyon várja, hogy pályára léphessen új csapatában.

Először is nagyon örülök, hogy Győrben folytathatom a pályafutásom

– kezdte Eneo Bitri. – Ez egy új kihívás lesz a karrieremben, amit szeretnék sikerrel venni. Azért érkeztem, hogy a csapat erőssége legyek, és ennek érdekében kétszáz százalékos teljesítményt akarok nyújtani. Várom már, hogy megkezdjük szereplésünket a bajnokságban!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában