Tizenkét tűzoltó, három járművel

2024.07.05. 16:01

Egy gyermek is megsérült a halálos kamionbalesetben Győr mellett – fotók, videó

Egyelőre ismeretlen okokból három kamion ütközött össze, az eset a sztráda csanaki felhajtójánál történt. Egy gyermek is megsérült a péntek délelőtti kamionbalesetben, őt is kórházba szállították.

Kisalföld.hu

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk súlyos közúti közlekedési baleset történt pénteken délelőtt az M1-es autópályán, Győr térségében, a Hegyeshalom irányába vezető oldalon. Egyelőre ismeretlen okokból három kamion ütközött össze, az eset a sztráda csanaki felhajtójánál történt. Egy gyermek is megsérült a péntek délelőtti kamionbalesetben, őt is kórházba szállították.

Megkeresésünkre dr. Németh Ramóna tűzoltó főhadnagy, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: a 83-as főúttal közös csomópontnál a műszaki mentést végző győri hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. 

– A helyszínre a katasztrófavédelem tizenkét tűzoltója, három járművel sietett a helyszínre. Munkatársaink az egyik kamionból feszítővágó segítségével szabadították ki az egyik sofőrt – fogalmazott a főhadnagy. 

Információink szerint a kiszabadított férfi életét azonban nem tudták megmenteni, a helyszínen életét vesztette. A rendőrség közleménye szerint a balesetben további három ember sérült meg. 

Lapunk kérdésére az Országos Mentőszolgálat sajtóosztálya közölte: péntek délelőtt a helyszínre több mentőegységet is riasztottak. 

– A mentők két felnőtt személyt súlyos, egy gyermeket pedig könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba. Egy személy a baleset következtében sajnos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írták megkeresésünkre. 

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja. 

15:00. A helyszín közelében – rendőri irányítás mellett – a forgalom egy sávon már haladhat. Közlekedjenek óvatosan!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában