Kisalföld anno

2024.07.08. 15:07

Erről írtunk 20, 30, 40 éve

40 éve-Rekard-eredmények

Új termék, új termelő szervezetek, s új ösztönzési módszerek, egyebek között e változásokkal jellemezhető a Rekard Győri Mezőgépgyártó Vállalat csornai gyárának első félévi tevékenysége. Ám a félévi gyorsmérleg megvonásakor — érthetően — mégis azt a tényt említik a gyár vezetői a legkészségesebben, hogy az átlagosnál eddig is lényegesen jövedelmezőbben tevékenykedő üzemben az újszerű kezdeményezések tovább gyarapították a gyár, illetve a nagyvállalat bevételeit.

30 éve-Dugók az 1-esen

Az 1 -es főút Győr és Abda közötti szakaszán tegnap már kora délután sűrű sorok, forgalmi dugók, torlódások alakultak ki. Egyik okát sokan a csipkegyár előtti közlekedési jelzőlámpának tulajdonították, amely szakaszosan fogja meg a forgalmat. 

20 éve-150 VOLT

Hivatalosan is megnyitotta kapuit tegnap Sopronban a 12. VOLT Fesztivál. Az ország második legnagyobb multikulturális rendezvényére több ezer fiatal váltott jegyet. Tegnap este már javában dübörgött a zene a Lövér kempingben. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában