Gyász

2 órája

Súlyos veszteség - Elhunyt a vitézi törzskapitány

Súlyos betegség következtében elhunyt vitéz Kiss-Surányi Csilla, a Vitézi Rend Győr-Moson-Sopron vármegyei törzskapitánya. Családtagjai mellett rendtársai is őszinte szívvel gyászolják.

Kisalföld.hu

Súlyos veszteség érte a Vitézi Rendet, azon belül is a Győr-Moson-Sopron vármegyei Törzskapitányságot: október 6-án, vasárnap elhunyt vitéz Kiss-Surányi Csilla, vármegyei törzskapitány. 70 évet élt. Súlyos és gyors lefolyású betegség után tért meg a Teremtőhöz. A szomorú hírt a Vitézi Rend közölte honlapján.

vitéz Kiss-Surányi Csilla vármegyei törzskapitány.

Vitéz Kiss-Surányi Csilla életében meghatározó volt a Vitézi Rend, a rendhez tartozás. Fáradhatatlanul intézte a törzskapitányságügyeit, támogatta új tagok felvételét, szervezte az eseményeket és képviselte a rendet a vármegyei rendezvényeken. Mindig elegáns volt, derűs, vidám, céltudatos. Rendtársai megdöbbenve értesültek augusztus végén betegségéről, most pedig nehezen veszik tudomásul, hogy a törzskapitány asszony eltávozott soraikból.

Vitéz Kiss-Surányi Csilla halála nem csak családjának, de a Vitézi Rendnek is hatalmas, pótolhatatlan veszteség.

Nyugodjon békében!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában