Extrém

2 órája

Rakonczay Gábor élménybeszámolója: Óceán átkeléstől a Déli-sarkig

Rakonczay Gábor extrém sportoló, kétszeres Guinness világrekorder és többszörös magyar rekorder tart élménybeszámolót kedden este 6 órakor a Piarista Gimnázium tornatermében.

Kisalföld.hu

Rakonczay Gábor extrém sportoló, kétszeres Guinness világrekorder és többszörös magyar rekorder tart előadást Mosonmagyaróváron

A piarista öregdiákok szervezésében Óceán átkeléstől a Déli-sarkig – Élménybeszámoló előadás 18 év expedícióiból címmel Rakonczay Gábor extrém sportoló mesél az iskola tornatermében (megközelítés: a Fő utcai nagykapun vagy a Soós János utcai bejárat felől) kedden 18 órakor. A részvétel ingyenes, de adományokat elfogadnak, melyekkel az iskola és az öregdiák-közösség hasonló jellegű rendezvényei támogathatók.

A rendezvényen adományokat elfogadnak.

Rakonczay Gábor extrém sportoló, kétszeres Guinness világrekorder és többszörös magyar rekorder. Hatszoros óceánátkelő hajós, az amerikai Év Kalandja Díj és a Magyar Formatervezési Díj tulajdonosa.

Az első magyar páros óceán átevező csapat tagja és a világon az egyetlen ember, aki átkenuzott egy óceánon.

Ultrafutó világbajnok, aki rendszeresen több száz kilométeres futásokat teljesít. Kétszer átkelt Grönlandon és egy 44 napos expedícióval elérte a Déli-sarkot. 5 könyv szerzője és eddig 5 országban, több mint 250 ezer ember hallotta célmegvalósítással kapcsolatos előadásait.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában