Lomtalanítás

2 órája

Kihelyezett hulladékudvar lesz Gyárvárosban

Ideiglenes hulladékgyűjtő pontot létesítenek az ETO Park parkolójában október 12-én 8 és 16 óra között. A bejárat a parkoló Nagysándor József utca felőli sorompó nélküli részén lesz. 

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Huszár Gábor önkormányzati képviselő szervezésében, a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére egyszeri alkalommal létesít gyűjtőpontot. Itt elektronikai, fém, papír, gumi, műanyag hulladékot, nyesedéket, építési törmeléket, csomagolóanyagokat, bútorokat, berendezési tárgyakat lehet elhelyezni. Kivételt képeznek a veszélyes hulladéknak számító anyagok.

A hulladék elhelyezéséhez  szükséges a magyarországi lakcímkártya bemutatása.

A MOHU Zrt. kérésére a beszállítani kívánt hulladékot a kihelyezett gyűjtőhelyen hulladék fajtánkként mérlegelni szükséges. Javasolják, hogy a beszállítani kívánt hulladékot mérlegelésre alkalmas módon hozzák el. Például: bútorokat lapra szerelve, fás szárú hulladékot aprítva, kötegelve. A beszállítás mennyiségi és egyéb feltételeit a  GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.  oldalán részletesebben olvashatják.

A kihelyezett szelektív hulladékgyűjtés a Rendőrség és a Városrendészet kiemelt biztosítása mellett zajlik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában