Szerelmet hazudott

2 órája

1,5 millió forintjába fájt a nőnek a szerelmi ígéret

A rendőrség egy tanulságos esetet tett közzé.

Kisalföld.hu

Egy 54 éves nő az interneten került kapcsolatba egy magát Jemenben dolgozó orvosnak kiadó férfival. Ismerkedni kezdtek, a férfi nagyon kedvesen udvarolt, majd hamar megbeszélték, hogy eljön Magyarországra meglátogatni újdonsült szerelmét. Ehhez különböző összegeket kért kölcsön. A csaló azt is mondta, hogy feleségül fogja venni, még gyűrűt is mutatott a hölgynek, aki ezek után mindent elhitt neki, és különböző számlaszámokra közel 1,5 millió forintot utalt el „szerelmének”. Miután a nő lánya tudomást szerzett az esetről, gyorsan utánanézett az állítólagos orvosnak és kiderítette, hogy ez a férfi az interneten teljesen más néven szerepel mint csaló, és valószínűleg több eljárás is van ellene hasonló ügyek miatt.

Ezek után tett a becsapott hölgy feljelentést tett a rendőrségen.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály szakemberei szerint a romantikus csalók számtalan módszert kitalálnak, hogy megszerezzék áldozatuk pénzét. Mindig legyen óvatos, ha idegenekkel kerül kapcsolatba, még abban az esetben is, ha elnyerik a szimpátiáját! Pénzt vagy egyéb értéket semmilyen körülmények között ne adjon vagy utaljon át!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában