Burkolatjeleket újítanak

6 órája

Lezárják az M19-es autóutat

Kisalföld.hu

Forrás: magyarorszag.autopalyan.hu

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. az M19-es autóút Győr és Felüljáró út közötti szakaszán felújítja a burkolati jeleket. A munkálatok idejére, október 9-én 9-16 óra, valamint október 10-én szintén 9-16 óra között az M19-es autóutat mindkét irányban lezárják.

A forgalomkorlátozás érinti az M19-es autóút – 813-as főút, illetve a Győrszentiván felől csatlakozó felüljáró út csomópontjait. A lezárás ideje alatt a közlekedők terelőútként az 1-es és 813-as főutat, illetve az M1-es autópályát vehetik igénybe.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, az Útinform weboldalán, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A szakemberek a munkálatok idejére az autósok türelmét és megértését kérik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában