Itt a vége?

1 órája

Azahriah visszavonul – Felidézzük több ezer embert vonzott soproni koncertjét – Fotó, videó

A zenész a napokban közösségi oldalán jelentette be a hírt. Azahriah legutóbbi a SopronFest-es koncertjét mutatjuk be újra.

Kisalföld.hu

Azahriah koncert a SopronFest második napján májusban.

Fotó: Máthé Daniella

Azahriah vasárnap jelentette be visszavonulását  YouTube-csatornáján. A fiatal zenész többször megfordult Győr-Moson-Sopronban is. Egyik legnagyobb volumenű koncertje idén a SopronFesten volt. 

Több ezren vettek részt az Azahriah koncerten Sopronban.
Több ezren vettek részt az Azahriah koncerten Sopronban.
Fotó: Máthé Daniella

Azahriah sokkoló bejelentése

A zenész közösségi oldalán írta:

Itt az ideje megpihenni, sok dolgot helyretenni, gondolkozni, változtatni, de legfőképpen tanulni tovább és fejlődni. Nem tudom mikor találkozunk legközelebb de biztosan érzem hogy az a jelenés nagyobb lesz mint bármi eddig. 

Majd megköszönte rajongóinak az elmúlt 3 évet:

Őszintén hálásan köszönöm nektek az elmúlt 3 év pörgést, nagyon vigyázzatok magatokra keressétek a saját utatok és minden erőtökkel a fejlődésen legyetek és hogy szeretettel/megértéssel álljatok embertársaitokhoz.

Tömegek Sopronban

A SopronFest második napján májusban, özönlött a tömeg a fesztiválra. A nap sztárvendége, Azahriah pedig olyan felfokozott hangulatot csinált, hogy a közönség sokáig emlékszik majd rá.

Azahriah az év első felében kizárólag Sopronban adott koncertet a Megtriplázott Arénás fellépése előtt. A fiatal előadóra több ezren voltak kíváncsiak, a tömeg pedig együtt énekelte a kedvencével azokat a slágereket, mint például a Mind1 vagy a Rét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában