Labdarúgás

3 órája

Focisták is összefogtak a 8 éves beteg kisfiúért Egyházasfalun

Páder Vilmos

Fotó: PVA

A közelmúltban írtuk, hogy a Kisalföld Jóakarat Hídja Alapítvány is adományt nyújtott Duchenne Muskel Dystrofi izomsorvadásban szenvedő 8 éves kisfiú, Heiner Brunó gyógyításához. Ez  jelenleg gyógyíthatatlan betegségnek számít, egyetlen lehetőség lenne a járóképesség megtartásához egy génterápia, viszont a kezelés költsége nagyon magas, ami csak kizárólag óriási összefogással lehet megvalósítani. A közelmúltban az Egyházasfalu-Osli bajnoki labdarúgó-mérkőzés alkalmával a hazai sportegyesület gyűjtést szervezett a 8 éves szőke kisfiú számára.

Brúnó nagybátyja hosszú időn keresztül az egyesület oszlopos tagjaként futballozott Egyházasfalun, innen van a kötődés. A mérkőzés megrendezése kapcsán összejött összeget, továbbá a helyi lakosok s a vendégcsapat jóvóltából összejött gyűjtés bevételét, ami pontosan 424.600 forint volt, átadták a kisfiú családjának.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában