Ballagási kiállítás

2024.09.10. 12:58

Ballagási trendekről egy helyen - Idén is teljes körű kiállítással várják a végzős diákokat

A ballagás egy életre szóló élmény és egyben fordulópont a fiatalok életében. Az utolsó iskolai év mindig a készülődés jegyében telik, az érettségi vizsgák mellett a ruhaválasztás, a banketthelyszín és a tabló kiválasztás is központi helyet foglal el a diákok mindennapjaiba. Ebben segít az országban egyedülálló ballagási kiállítás, amelyet jövő hét kedden rendeznek meg.

Dániel Viktória

Fotó: Csapó Balázs

A győri fiataloknak szinte természetes, hogy a ballagás évében lehetőségük van ellátogatni egy rendezvényre, ahol helyi szolgáltatóktól tájékozódhatnak az aktuális trendekről és lehetőségekről. Sok iskola fiataljai már tudatosan készülnek erre az év kezdetén, azonban meg kell jegyezni, hogy az országban egyedülálló ez a lehetőség.

A diák évek lezárása egyben egy új kezdet is a fiatalok számára. Ezzel összhangban a Ballagási Kiállítás megrendezése során is évtől-évre törekszünk a megújulásra

 – hangsúlyozta Lendvay Patrik projektvezető. – A célunk továbbra is az, hogy egy olyan platformot teremtsünk, ahol a kereskedők, szolgáltatók és a diákok találkozhatnak. Emellett pedig az online térben is jelen leszünk.

Fotó: Csapó Balázs

Jankó Ernő az eseményt szervező Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi tagozatának elnöke elmondta a siker szinte borítékolható, az előzetes regisztrációk száma már mos csúcsközelben van.

Dr. Pongrácz Attila hangsúlyozta nagy öröm számukra, hogy idén is a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Pedagógiai, Humán- és Társadalomtudományi Kara ad otthont az események.

Árvai Zsolt Gábor László Építő- És Faipari Szakképző Iskola igazgatója és Csete Viktória a Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium igazgatóhelyettese hangsúlyozták az osztályaik már nagyon várják a kiállítást, az előző évek tapasztalata, hogy a fiatalok nagyon sok ötletet és inspirációt merítenek az aktuális trendekből legyen szó merészebb színválasztásról vagy olyan újjáéledő kiegészítőről, mint a csokornyakkendő.

A diákok részt vehetnek egy nyereményjátékban is, amelynek főnyeremény egy 300 ezer forint értékű autóbuszos kirándulás.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában