Elismerések

2 órája

Átadták a Moson Vármegye Iparosa táblákat

Átadták pénteken a 2023-as esztendő Moson Vármegye Iparosa Díjakkal járó egyedi kerámia táblákat.

Kisalföld.hu

Fotó: Milkovits Péter

A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület, a Dunabank és a Kisalföldet és a Lajtapresst kiadó Mediaworks Hungary Zrt. idén is jutalmazta a mosonmagyaróvári térség legkiválóbbjait.

Fotó: Milkovits Péter

A népes közönség ezúttal is a sok-sok év munkájának elismeréseként, komoly szakmai sikereket elért iparost, szakembert és szolgáltató vállalkozásokat köszönthetett.

Az Év Iparosa 2023 díj kitüntetettje Zettl István, Zettl Festékház Kft. Mosonmagyaróvárról.

Az Év Szakembere 2023 kategóriában Fűzfa Zoltán, a Pisztráng Kör Egyesület Dunaszigetről.

Az Év Szolgáltatója 2023 kategóriában a Corvina Kft. tulajdonosát, Huber Erikát jutalmazták e díjjal.

Pénteken mindhárom helyszínen elhelyezték a díjjal járó kerámiatáblákat Nagy István agrárminiszter, Szabó Miklós megválasztott mosonmagyaróvári polgármester és Winkler Károly, a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület és ipartestületi tagok jelenlétében. 

Fotó: Milkovits Péter

A díjazottak tevékenységükkel kiérdemelték ezt az elismerést és környezetük is büszke lehet, hogy ilyen sikeres és eredményes vállalkozások működnek lakóhelyükön. 

Mindenkori cél, hogy a díjazott iparosok, szakemberek, szolgáltatók sikerén felbuzdulva évről évre egyre többen mérettessék meg magukat a Moson Vármegye Iparosa Díjon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában