Bulvár-celeb

2 órája

Tom Cruise megtalálta az örök fiatalság titkát?

A hollywoodi sztár 62 évesen is 40-nek néz ki, most kiderült, mitől van mindig csúcsformában.

MW

Tom Cruise elkötelezett a sport iránt, a párizsi olimpia záróeseményén is részt vett

Fotó: AFP

Tom Crusie szigorú diétát követ, bárhová megy is, mindig ugyanazt eszi. Mindenhol ragaszkodik a párolt halhoz és a zöldségekhez, természetesen szósz nélkül, és alkoholt sem iszik soha. Sokat utazik, ezért nagy fegyelem kell ahhoz, hogy be tudja tartani a speciális étrendjét. De mi lehet a titka? 

A 62 éves filmsztár a Daily Mailnek elárulta sikerének titkát: nagyon keményen dolgozik, amibe az is beletartozik, hogy hajnali fél hatkor megy az edzőterembe. Napi három főétkezés helyett 15-ször eszik, azaz többször kevesebbet. A nassolásról sem mond le, de csoki és csipsz helyett a gyümölcsöt választja, ezek ugyanis csökkentik a szorongást.

Tom fegyelmezettségéről az is sok mindent elárul, hogy 2020-ban – az egykori futballsztár, David Beckham által kidolgozott fogyókúrás étrend szerint – naponta csupán 1200 kalóriát fogyasztott. 

No, de mit eszik?

A méreganyagokat és a tartósítószereket tartalmazó feldolgozott ételeket és a szénhidrátokat teljesen kerüli a sztár, viszont előnyben részesíti a grillezett fogásokat és az alacsony hőmérsékleten elkészített ételeket. Utóbbiakat a saját szakácsa süti, főzi Tomnak. 

Kedveli a lazacos étcsokoládét, az áfonyát, a gyömbért, a céklát, a brokkolit, az olívaolajat, a paradicsomot, a spenótot, valamit a dióféléket. Ezek az antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag ételek csökkentik a gyulladást. 

Tom Crusie tehát mindent megtesz azért, hogy csúcsformában maradjon, és ennek az egyik legfontosabb része az egészséges táplálkozás – írja cikkében a Mindmegette. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!