Ifjúság

2020.09.25. 17:51

Révais elnök – új diákfórumi vezetőt választották Győrben – fotók

Boncsarovszky Pétert választották a Győr Diákfóruma új elnökének. A Révai-gimnázium tanulója 2017 óta tagja a szövetségnek. Két évig jegyzőként tevékenykedett a diákfórum életében, most Vöröss Olivér helyét vette át.

kisalfold.hu

Fotó: CSAPO BALAZS

– Fontosnak tartom az ifjúsági érdekképviseletet és szeretek is ebben jeleskedni. Örültem, hogy a társaim engem választottak, ez pozitív visszacsatolása annak, hogy jó munkát végeztem – nyilatkozta az új elnök.

A város önkormányzata által támogatott szervezet feladata, hogy az ifjúságot érintő programokat szervezzenek, valamint összekötő kapocsként működjenek a város vezetése és a diákok között.

Radnóti Ákos alpolgármester köszöntőbeszédében kiemelte: a diákfórum tagjainak nemcsak az iskolapadban kell helytállni, példát kell mutatniuk társaik számára a járvány idején. Arra kérte a diákokat, járjanak élen a vírus elleni védekezésben, munkájukkal segítsék tanulótársaikat. Az ülésen új jegyzőt, kommunikációs elnököket, általános alelnököt is választottak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában