Időközi választás

2020.01.16. 14:31

Géber József: Több parkolót, több zöldet!

Öt pontban foglalta össze programját kedden a sajtó képviselőinek a győri városháza előtt a nemzeti, radikális és zöldpártként bemutatott Mi Hazánk Mozgalom polgármesterjelöltje, Géber József.

kisalfold.hu

A háromgyerekes néprajzkutató, erdőgazdálkodó, vőfélyként is ismert Géber megválasztása esetén a rend és tisztesség jelszavával átlátható, korrupciómentes politizálást folytatna, ígéretet téve az önkormányzat közgyűléseinek élő közvetítésére. Megreformálná a sürgősségi betegellátást, szorosabb együttműködést szeretne a megyei kórház és az önkormányzat között, ingyenessé tenné a parkolást a kórháznál.

Fejlesztené Győr közösségi közlekedését, ennek részeként nagy hangsúlyt fektetve a kötött pályás forgalom bővítésére, P+R parkolók létrehozására. Több zöldfelületet hozna létre a belvárosban, fejlesztené a szelektív hulladékok begyűjtését a kisvállalkozásoktól, éttermektől, üzletektől és piacoktól. Végül arról szólt, hogy bővítené a közösségi tereket a városban, kulturális reformokra készül, illetve azért, hogy minél többen sportoljanak, több kisebb sportpályát hozna létre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában