Egy táskányi biztonság

2024.09.16. 18:19

Gazdára talált az Iskolapélda kampány ajándékcsomagja

A hatéves Fülöp Kornél kapta meg azt a közlekedésbiztonsági csomagot, amelyet lapunk munkatársai vettek át a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársaitól az új tanév első napján. Az ajándék a rendőrség Iskolapélda kampányának része, amely során a hatóság igyekszik kiemelten felhívni a figyelmet a reggel iskolába igyekvő gyerekek biztonságos közlekedésére.

Dániel Viktória

Kornél nagyon örült a csomagnak, ami több fényvisszaverő ruhadarabot és a biztonságos közlekedést segítő kiegészítőt tartalmazott, valamint némi egészséges finomságot is rejtett a hátizsák.

Fülöp Kornél nagyon örült az Iskolapélda kampány ajándékcsomagjának.A biztonságos közlekedés jegyében a kép elkészülte után bukósisakra cserélte a baseball sapkát a kerékpározáshoz.
Fülöp Kornél nagyon örült az Iskolapélda kampány ajándékcsomagjának. A biztonságos közlekedés jegyében a kép elkészülte után bukósisakra cserélte a baseball sapkát a kerékpározáshoz.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában