Utómunkálatok

2 órája

Tűz ütött ki Rajka külterületén péntek hajnalban

A tűzoltók több vízsugárral oltják a lángokat.

Kisalföld.hu

Frissítés: Megfékezték a lángokat Rajka külterületén péntek reggelre.

Kigyulladt egy szín és két téglaépület tetőszerkezete Rajka külterületén, Hegyeshalom irányába. Megközelítőleg háromszáz négyzetmétert érintett a tűz, amihez a lébényi, a csornai és a mosonmagyaróvári hivatásos, valamint a hegyeshalmi és a rajkai önkéntes tűzoltókat riasztották. Az egységek több vízsugárral akadályozták meg a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat. Az oltást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A rajok jelenleg utómunkálatokat végeznek.

Előzmények:

Kigyulladt egy szín és két téglaépület tetőszerkezete Rajka külterületén, Hegyeshalom irányába. Megközelítőleg háromszáz négyzetmétert érint a tűz, amihez a lébényi, a csornai és a mosonmagyaróvári hivatásos, valamint a hegyeshalmi önkéntes tűzoltókat riasztották. Az egységek több vízsugárral oltják a lángokat. A beavatkozást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja – írta a Katasztrófavédelem.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában